Isparta Haber Sitesi

Davetiye sözleri

Davetiye sözleri telefon numarası, müşteri hizmetleri ve adres bilgilerine hızlı ulaşmak isterseniz aşağıdaki makalemizi okumanızı tavsiye ederiz.

Ömrümüzün en güzel yolculuğuna çıkarken siz değerli dostlarımızı da aramızda görmekten mutluluk duyarız…

Mutluluk gele dursun, dostlara haber olsun. Düğünümüz var bugün, bizi sevenler buyursun.

Düğün törenimizde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Tek amacımız güzel bir yuva kurmaktı. Bunun ilk adımında sizleri de aramızda görmek isteriz.

Soruyordunuz bize. Ne zaman evleneceksiniz diye. Evleniyoruz işte. Bekleriz sizleri düğünümüze ailece.

Yaşamı güzellikleriyle, zorluklarıyla, hüzün ve mutluluklarıyla, her anında paylaşmaya EVET!

Şahit olun aşk servetimize, ortak olun en anlamlı ‘evet’imize biz eriyoruz muradımıza, siz çıkın kerevetimize!

Mutluluk gele dursun, tüm dostlara haber olsun. Düğünümüz var bugün, bizi sevenler haydi buyursun.

Düğün törenimizde sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyacağız.

Gördü gözlerimiz sevdi kalplerimiz, hayatın baharında birleşti ellerimiz. Bu mutlu günümüze sizleri de bekleriz.

Başrollerde gelin ve damat! Yemek, pasta ve eğlence… Hepsi bu düğünde. Gala gecesinde görüşmek üzere… Yapımcılar: Aileler

Biz kenardan gidiyoruz yol sizin olsun. Biz pınardan içiyoruz göl sizin olsun. Biz evleniyoruz haberiniz olsun. Bizi seven dostlar düğünümüze buyursun!

Düğün davetiye sözleri

Çok yakında evleniyoruz. Düğünümüzün evliliğimizden daha iyi olacağını garanti ediyoruz. Güzel müzik, bedava yemek ve sürpriz aktivitelerimiz var. Çocuklarınızı yanınızda getirmeyin. Hala vakit varken uzak durmaya çalışıyoruz.

Ömür boyu mutluluğa imzalarımızı atarken sizlerin yanımızda olmanızdan büyük mutluluk duyacağız.

Hayatımız için uzun bir yolculuğa çıkıyoruz. Bu yolculuğa sizleri de bekliyoruz.

Gördü gözlerimiz, sevdi kalplerimiz, hayatın baharında birleşti ellerimiz. Bu mutlu günümüze sizleri de bekleriz.

Aşkımızın akıntısına kapılarak, bekarlığın sultanlığı limanına veda ettiğimiz bu gece, mutluluğa varırken yanımızda olmaya ne dersiniz?

Kapına geldim ve ben, ben olmaktan vazgeçtim sen yeter ki Kim O de. Kim olmamı istiyorsan, o olmaya geldim. Hayatlarımızı birleştireceğimiz bu özel günümüzde siz değerli dostlarımızı da aramızda görmekten mutluluk duyarız …

Ömür boyu mutluluğa imzalarımızı atarken, sizlerin de yanımızda olmasından büyük mutluluk duyacağız.

Biz; Hayatın zorluklarına karşı beraber göğüs germeye, İyi günde de kötü günde de ellerimizi sımsıkı kenetlemeye, Aynı lokmayı bölüşmeye aynı bardaktan su içmeye, Karar verdik. Allah’ın emrini, Peygamberimizin kavlini yerine getireceğimiz en özel günümüzde siz de mutluluğumuza ve yeni hayatımıza adım attığımız ana ortak olmak ister misiniz?

Dava aşkımız, davacı kalbimiz. Yargıç sözlerimiz, şahit gözlerimiz. Yuva kurmak dileğimiz, mesut olmak emelimiz. Sizleri de aramızda görmek en büyük isteğimiz.

Soruyordunuz bize. Ne zaman evleneceksiniz diye. Evleniyoruz işte. Bekleriz sizleri düğünümüze ailece

Bir akşam huzurusun sen ve bir gece yürüyüşü… Bir bahar uykusu, sen bende bir eylül meselesi. Adın: Aşk! Mutluluğumuzu paylaşmaya davetlisiniz.

Ömür boyu sürmesini dilediğimiz beraberliğimizin bu ilk gününü sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyacağız.

Ebedi beraberliğe ilk adımı attığımız bu çok özel günümüzde sizleri de aramızda görmek bizleri onurlandıracaktır.

Kışım Bitti Artık Vuslat Vaktidir Ak Sakallı Ulu Kocaları Dua’sı İle Baharım’a Kavuşma Vaktidir Gün Beş Mızrak Boyu Yükseldiğinde Yeni Kurduğum Obamın Hatunuyla Hayatlarımızı Birleştireceğimiz Bu Mutlu Günümüzde Siz Değerli Yakınlarımız & Dostlarımızı Aramızda Görmekten Onur Duyarız…

Nişan davetiye sözleri

En sevinçli günümüzde, en mutlu, en unutulmaz anlarımızı sizlerle paylaşmaktan onur duyacağız.

Gözümle gördüğüm değil, gönlümde kördüğümsün. Çözmeye niyetim yok, Sen benim ömürlüğümsün…

Mutluluk paylaşmaksa eğer, hayatı onla paylaşmak her şeye değer. Siz de bu mutluluğa şahitlik etmeye ne dersiniz?

Biz çok sevdik birbirimizi, bağırarak söyleyeceğiz evetimizi, ne çok isteriz şahitliğinizi, sosyal medyadan çağırıyoruz ama bilin düğünümüze mutlaka beklendiğinizi.

Düğünümüzde beyaz güller, ne çok resim paylaşacak bu eller. Mutlu geçsin günlerimiz, sevgi dolu paylaşımlarla dolsun face’imiz. Biz bir ömür beraberiz, düğünümüze sizleri de bekleriz.

Bu mutlu günümüzde, mutluluğumuzu paylaşmak adına düğün törenimize sizleri de bekliyoruz.

Sevgiyle dolu birlikteliğimizi sonsuzluğa taşıdığımız bu günde; sizleri de aramızda görmekten onur duyarız.

Hayatımızın en anlamlı gününde siz sevgili dostlarımızla birlikte olmaktan onur duyacağız.

Biz el ele tutuşarak aynı hayata adım atmaya karar verdik. Biz kalplerimizi birleştirerek iki canı bir yapmaya karar verdik. Birlikte bir yaşamın kapısını araladığımız, aynı mutluluklara sevineceğimiz, aynı hüzünlere üzüleceğimiz, aynı ekmeği aynı sofrada paylaşacağımız hayatımızın en anlamlı gününde siz değerli sevdiklerimizi yanımızda görmekten mutluluk duyacağız.

Başrollerde gelin ve damat ! Yemek, pasta ve eğlence… Hepsi bu düğünde. Gala gecesinde görüşmek üzere… Yapımcılar : Aileler

SEVGİLİ! Sen benim en gizli sadakatim ve cehennemle arama set olacak en tatlı gözyaşımsın! Sen benim solumda saklı secdedeki duamsın sen benim kalbimin en mahrem yanı Rabbimin armağanı ve en güzel yangınımsın! Herkes gitse de sevgili! SEN BANA KALANSIN.

Leyla ile Mecnunu görmemiş, Kerem ile Aslı’yı duymamış, Ferhat ile Şirin’i bilmiyor olabilirsiniz. Titanik’i de seyretmediyseniz, bu fırsatı kaçırmayın. Aşkların en büyüğüne şahit olmak için düğünümüze katılın.

Kısa davetiye sözleri

Mutluluk paylaştıkça büyür. Mutluluğumuzu paylaşmaya sizleri de bekliyoruz.

Şahit olun aşk servetimize, ortak olun en anlamlı evetimize. Biz eriyoruz muradımıza, siz çıkın kerevetimize.

İşte hayatımın en anlamlı paylaşımını yapıyorum. Bu etkinliği açarak sizleri düğünümüze davet ediyorum. Yaşam boyu sürmesini dilediğimiz beraberliğimizin bu ilk gününde biz Evet derken sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyacağız.

TV kumandasından, futbol topundan, pazar gazetesinden çok daha fazla karımı seveceğime alışveriş mağazalarından, moda dergilerinden, en güncel dedikodulardan daha fazla kocamı seveceğime söz veriyoruz sözümüze şahit olmaya sizi de bekliyoruz.

Ömür boyu sürecek mutlu beraberliğimizin başlangıcında sizleri de aramızda görmekten onur duyacağız.

SEVGİLİ ! Sen benim en gizli sadakatım ve cehennemle arama set olacak en tatlı gözyaşımsın ! Sen benim solumda saklı secdedeki duamsın Sen benim kalbimin en mahrem yanı Rabbimin armağanı ve en güzel yangınımsın ! Herkes gitse de sevgili ! SEN BANA KALANSIN.

Her yağmur bir gök bulur kendine, Her yeşil bir dal, Her deniz martı, Her doğacak güneş, Bir kuytu bulur kendine. Ben senden başka sen bulamam. Düğün Törenimizde bizimle beraber olmanızdan onur duyarız.

Hazırlıkları uzun süren filmimiz sonunda tamamlandı. Birlikte izlemeye ne dersiniz?

Beraberliklerini sürekli kılmak ve sevgilerini sonsuzluğa taşımak için mutluluklarını sizinle paylaşmak istiyorlar.

Gidiyoruz mutlu bir geleceğe. Gün değil, ay değil, bir ömür beraberliğe. Tutuştuk el ele. Bekliyoruz sizleri de düğün merasimimize.

Anlamlı davetiye sözleri

Yaşama dair ne varsa her anında birlikte olmaya karar verdik. Bu tekrarı olmayan günde bizimle beraber olmanız bize ayrı bir mutluluk verecektir.

Birlikteliğimizin sonsuza kadar sürmesi Umudu ve Dileğiyle ortak yaşantımıza adım attığımız bu günde bizimle olmanızı dileriz.

Sevgi, saygı ve anlayışla temelini attığımız beraberliğimizi Sonsuza dek sürdürmeye karar verdik. Nikah (Düğün) törenimizde Sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyarız.

Gün elbet bir gün, sizin için, sizin istediğiniz renkte, sizin istediğiniz taraftan doğabilir ve bizim için bugün o Gün.. Bu umut dolu günümüzü bizimle paylaşmanızdan sevinç duyarız…

Onca yıldır ne zaman evleneceksiniz sorularına alternatif cevaplar bulmaktan yorulduğumuz için evleniyor ve sizi dört gözle beklediğimiz nikahımıza davet ediyoruz.

Aradık bir ömür birlikteliğin adını, bulduk cevabımızı : Delilik. Bir bilene danışalım dedik, aldık yanıtımızı : Sefillik. Kim ne derse desin verdik kararımızı : Evlilik

Bu özel günümüzde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyacağız.

Evliliğe ilk adım attığımız nişan törenimizde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Dünyanın en anlamlı Evet’ini dinlemeye hazır mısınız?

Düşlerimizi ve umutlarımızı birleştirdiğimiz bu günde, içimizdeki sevinç ve heyecanı sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyacağız.

Duyulmamış davetiye sözleri

Gereği düşünüldü. Birbirine karşı mutluluk suçunu ika etmiş olduklarından, Medeni Kanun’un 4721 Maddesi’ne göre evlilik cezasına çarptırılmışlardır. Sizleri de aralarında görürlerse suçları ömür boyu mutluluğa dönüşecektir.

Biz evlenirken sizleri de bizimle birlikte eğlenmeye davet ediyoruz.

Aşkımızın akıntısına kapılarak, bekarlığın sultanlığı limanına veda ettiğimiz bu gece, mutluluğa varırken yanımızda olmaya ne dersiniz ?

Ömür boyu sürecek mutlu beraberliğimizin başlangıcında sizleri de aramızda görmekten onur duyacağız. Düğünümüzde sizleri de yanımızda görmekten büyük mutluluk duyacağız.

Birbirimize yanık, aşk davamızda sanık olduk. Düğünümüze konuk, mutluluğumuza tanık olmaya ne dersiniz?

Bir ömür diye çıktığımız bu yolda sizlerinde bizlere eşlik etmesinden büyük kıvanç duyarız.

Sevgi, saygı ve anlayışla temelini attığımız beraberliğimizi Sonsuza dek sürdürmeye karar verdik. Düğün törenimizde sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyarız.

Soruyordunuz bize, ‘Ne zaman evleneceksiniz?’ diye. Evleniyoruz işte. Bekleriz sizleri düğünümüze…

Aşk mucizeyse eğer; senden daha büyük bir mucize düşünemiyorum. Ben ömrümün geri kalanını, hayatımın en büyük mucizesi ile geçirmek istiyorum. Dostlarımın mucizemle hayatımı birleştirdiğime şahitlik etmelerinden onur duyuyorum.

Birbirimize yanık, aşk davamızda sanık olduk. Düğünümüze konuk, mutluluğumuza tanık olmaya ne dersiniz ?

Bu özel günümüzü sizlerle paylaşmaktan sevinç duyacağız.

Güzel davetiye sözleri

Birbirlerini seven ve evlenmeye karar veren iki gencin trajikomik evlenme hikayesi. Sakın kaçırmayın!

Uzun bir ömür sürmesi için evliliğe adım atacağımız bu özel günde sizleri de aramız da görmek isteriz.

Bu mutlu günümüzde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız.

11 Kasım 2019 Cumartesi Günü Sevgi Otelinde yapılacak düğün törenimizde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Birbirlerini seven ve evlenmeye karar veren iki gencin trajikomik evlenme hikayesi. Sakın kaçırmayın.

Yeni bir hayata merhaba derken siz dostlarımızla birlikte olmaktan mutlu olacağız.

Davetiye için etkileyici sözler

Aradık bir ömür birlikteliğin adını, bulduk cevabımızı: delilik. Bir bilene danışalım dedik, aldık yanıtımızı sefillik. Kim ne derse desin verdik kararımızı: evlilik

İki cihan mutluluğu duası ile birlikteliğimize ilk adımı atarken, sizleri de aramızda görmekten onur duyarız.

Soruyordunuz bize ne zaman evleneceksiniz diye. Evleniyoruz işte bekleriz sizleri ailece düğünümüze.

Hep aradım buldum sandım ben seni. Meğer ki her hücremde her zerremde sen varsın. Seyyahiyem sana göç etmek istesem. Her adımda her karede sen varsın. Bu mutlu karemizde sizleri de aramızda görmek istiyoruz.